Home » » Afstudeerstage (improving forecasting model for large International Fashion Retailer)

Afstudeerstage (improving forecasting model for large International Fashion Retailer)

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of afstudeeropdracht waarbij je jouw theoretische kennis kunt verbreden en een impact kunt maken voor een van onze klanten? Bij Districon zijn we op zoek naar studenten die de uitdaging aan willen gaan om ons huidige forecast model te verbeteren en bij positief resultaat, jouw oplossing daadwerkelijk te implementeren.

Over de klant:

  • Fashion retailer met +7.000 winkels.
  • Aanwezig in wereldwijd +20 landen.
  • Custom made S&OP applicatie gemaakt door Districon, gebruikt door +100 demand planners.

Wat geven we jou:

  • Begeleiding, je wordt gekoppeld aan een van onze consultants. Hierbij kun je terecht om je ideeën te toetsen, praktijk kennis op te halen en coaching te krijgen.
  • De mogelijkheid om een theoretische afstudeeropdracht te combineren met real life data, je slaat de brug tussen theorie en praktijk!
  • Van alles te weten komen over supply chain management en logistiek.
  • De gelegenheid om jouw oplossing te presenteren en te implementeren voor de klant.
  • Bij succesvol afronden, de mogelijkheid op je eerste baan.
  • Een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand bij een fulltime werkweek.

Over Districon:

Bij Districon gaan wij logistieke uitdagingen aan. Op een globaal niveau denk wij mee met diverse organisaties, van multinationals tot middelgrote bedrijven en van strategie tot implementatie. Wij zijn gefocust op resultaten met impact. In Nederland zijn wij de grootste leverancier van IT-oplossingen en consultancy binnen de logistiek. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Districon is de adviesgroep Supply Chain & Logistics van Royal HaskoningDHV. Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs-, projectmanagement- en adviesbureau, met 6.000 collega's in 140 landen. Samen werken we aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Met de Business Line Industry & Buildings bedienen we een brede, internationale markt. Binnen de Business Line zijn er projecten binnen verschillende markten, waaronder: consumentengoederen, farma, logistiek, datacenters, energie, gezondheidszorg, overheid en onderwijs. 

Ons sfeervolle kantoor in Maarssen is het basiskamp van waaruit wij onze cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn. Station Maarssen ligt op slechts 15 minuten loopafstand. Ons kantoor in Maarssen zal dit jaar sluiten. Op de lange termijn heb je toegang tot Amersfoort en tot al onze andere kantoren (o.a. Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen).

Interesse?

Op dit moment hebben we een aantal afstudeerplekken beschikbaar. Doe jij een relevante studie (Supply Chain Management, Industrial Engineering etc.) en heb jij ervaring met een programmeertaal (Python/SQL is een pre)? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar jobs@districon.com. Wij zullen je daarna benaderen voor een eventuele verdere kennismaking.


Mocht je nog vragen hebben over deze opdracht, stuur gerust een mailtje naar collega Bram de la Combé